Twilt 
                  De Specialist in Evenementen, Diners, Lunches, Amuses en Buffetten                             

Diners en Lunches in Het Vermeer Centrum Delft.

Bij  Twilt is het ook mogelijk om in het Vermeer Centrum Delft een diner of lunch te laten verzorgen. 

Wij stellen een menu samen in overleg met u, in afstemming van het seizoen en specifieke wensen. Wij bieden deze menu's in combinatie met een wijn of bier arrangement aan. 

In het Vermeer Centrum Delft bereiden wij regelmatig luxe diners en lunches voor diverse sociëteiten en gerenommeerde clubs.

www.vermeerdelft.nl

Wij hebben een aantal menu's voor u samengesteld, die wij alleen aanbieden in Het Vermeer Centrum Delft, maar wij kunnen uiteraard in overleg met het oog op het seizoen ook een menu voor u samenstellen. Daarbij is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een rondleiding door het leven van Johannes Vermeer bij te boeken. Hierbij gaat u met uw gezelschap door het Vermeer Centrum Delft  heen, wordt verteld over zijn leven, zijn stad, zijn werken en zijn technieken.

Menu als volgt:

Menu “Het straatje” € 29,50

Amuse

**

Klassieke Italiaanse carpaccio met kappertjes, gesnipperd rode ui, kruidige accenten en geraspte Parmezaanse kaas met een stroop van Aceto Balsamico

**

                         Gebakken gekonfijte kalfssukade met witlof, schorseneren en gedroogde Franse Boeren ham begeleid met een rode wijn saus

**

Klassiek Frans flensje gevuld met crème anglaise, seizoen fruit begeleid met een vanille bourdon saus

Menu “Vrouw met weegschaal” € 32,50

Amuse

**

Bereidingen van Schotse zalm met diverse regionale accenten, mierikswortel crème en kruidige salade

**

Cappuccino van schorseneren

**

Klassieke Boeuf Bourguignon, met kruidige aardappel duchesse en gebakken provinciaalse groenten

**

Tarte Tatin  van appel met een frisse hangop    


Menu ”Het gezicht op delft” € 35,00

Amuse

**

Drie bereidingen van Belgisch Blauw-Wit rund

**

Schuimige mosterdsoep met ravioli gevuld met riccotta

**

Gepocheerde paupiette van scholfilet en spinazie, risotto met pomodori tomaat

en een citroen beurre blanc

**

Gevulde kwartel met truffel, aardappel poffertje geparfumeerd met verse tuin kruiden, pastinakenmousseline, gekonfijte witlof en een Gelderse saus

**

Een samenspel van créme brulee geparfumeerd met koffiebonen en witte chocolade mousse geparfumeerd met Grand Manier

Menu “Het concert”€ 37,50

Amuse

**

Creatie van Zeeuwse zeevruchten

**

Knolselderij veloute met geroosterde bospaddenstoelen en truffeljus

**

Gegrild kruidenbrood met chutney van appel, kruidige salade en op zeezout gemarineerde eendenleverkrullen

**

Kruidig aardappelpoffertje met een gegrilde trance schotse zalm, gekonfijte tomaat, gefrituurde prei en begeleid met een bearnaise saus

**

Klassieke champagne spoom

**

Gebraiseerd Belgische Blauw-wit Rund, gekonfijte witlof, pastinaken mousseline, roze peperbesjes begeleid met een Bourgondische rode wijn stroop 

**

Creatie van Belgische chocolade